Ticket Compliments®

Waarom Ticket Compliments® aanvaarden?

Om uw klanten een uitstekende service aan te bieden en nieuwe klanten aan te trekken. Maar ook ...

 • Voor een hoger omzetcijfer

  Elk jaar ontvangen honderdduizenden mensen cadeaucheques uit het aanbod van Ticket Compliments® voor een gezamenlijk bedrag van meer dan 40 miljoen euro. Ook u kunt profiteren van dit enorme omzetpotentieel!

 • Een betere visibiliteit

  Dankzij de zelfklever en de zoekmachine op onze website, twee communicatiemiddelen die we volkomen gratis te uwer beschikking stellen, zal men u heel snel weten te vinden.

  U kunt zelfs uw visibiliteit verhogen. Dat kan op twee manieren:

  • Kortingsbonnen

   Elke maand krijgen 4 adverteerders de kans om een kortingsbon toe te voegen aan de omslagen. Doelgerichte visibiliteit bij een doelpubliek met een gewaarborgde koopkracht.

  • Beneficio Club

   Hetzelfde principe is van toepassing, u kunt een exclusieve aanbieding lanceren voor de leden van de Beneficio Club, een website die uitsluitend toegankelijk is voor de begunstigden van Ticket Restaurant®.

 • Gratis aansluiting

  Aansluiten bij het aanvaardingsnetwerk van Ticket Compliments® kost u niets. Wij houden enkel een klein percentage af van de terugbetalingen om de verwerkingskosten te dekken. U neemt dus geen enkel risico: u betaalt enkel wanneer u daadwerkelijk van dit nieuwe omzetpotentieel geniet.

 • Gebruiksvriendelijk

  Edenred ontwikkelde een beveiligd en persoonlijk platform. U kunt er uw afgifteborderel online invullen, uw gegevens updaten, ... en heel binnenkort krijgt u via deze weg ook nieuwe services aangeboden.

page_accor