Ontsnap even aan de dagelijkse sleur dankzij je ecocheques!

2016-09-19

De grote vakantie is gedaan! Maar we hebben gelukkig goed nieuws: er zijn nog veel weekendjes om een uitstapje te maken! En wat als we je nu vertelden dat je er je ecocheques voor kunt gebruiken? Ze worden aanvaard in talloze verkooppunten, of ze nu van papier of elektronisch zijn.

Heb je papieren ecocheques?

Zin in een dagje met vrienden of familie aan zee of in de Ardennen? Liever een adrenalinestoot of een cultureel uitstapje? Ontdek de B-dagtrips van de NMBS en maak een treinreis met je papieren ecocheques.

Als je er met het gezin op uit wilt trekken, dan kun je kiezen uit de Antwerpse Zoo, Planckendael of het doe-centrum voor wetenschap en technologie Technopolis. Ook zij aanvaarden de papieren ecocheque! Sinds begin 2016 treden de ecocheques in het spoor van de Ticket Restaurant®: ze zijn nu ook in elektronische versie beschikbaar op je Edenred-kaart.

Aanvaarden de meeste zaken die de elektronische ecocheque aanvaarden ook de papieren ecocheque?

Je kunt je ecocheques in talloze domeinen en sectoren gebruiken: tuinieren, huishoudtoestellen, biologische voeding, tweedehands enz. En wist je dat je bij bepaalde reisbureaus, zoals Thomas Cook en Jetair, reizen met de Thalys, Eurostar of bus kunt betalen met je ecocheques?

Klik hier om het volledig artikel te ontdekken