Volgend bezoek: | Meer informatie

Kom aan boord van
onze EcoTruck!

  • Bezoek van de truck
  • Informatie over de ecocheques
  • Activiteiten en talrijke cadeaus te winnen

Ik ontdek

Brussel
02.06 | Docks Bruxsel 02 juni Meer informatie
Brussel Sint-Niklaas Bergen Kortrijk
0
afgelegde kms
0
geplante bomen
0
geproefd fruit
0
gewonnen geschenken

De ecotruck, de duurzame wereld van Edenred!

De ecotruck, dat is zo’n beetje het huis van Ticket EcoCheque, een ware grot van Ali Baba met alle producten aangekocht met Ticket EcoCheque. Maar, het is vooral een topgelegenheid om je te ontmoeten en je alle aankoopmogelijkheden te tonen met de ecocheques!

Gedurende de volledige maand juni, zal de ecotruck gans België doorkruisen, tijdens de week, op zoek naar Ticket EcoCheque-gebruikers in bedrijven en tijdens het weekend in shoppingcentra.

Nog steeds met het oog op haar MVO-aanpak, heeft Edenred beslist zich aan te sluiten bij Natuurpunt om de CO2-uitstoot van de ecotruck te compenseren. Er zullen bomen worden geplant om een nieuw bos aan te leggen in de streek rond Mechelen. Ook de Edenred-medewerkers zullen worden uitgenodigd om deze bomen te planten in de maand november.

De ecocheque, in eerste plaats een duurzaam project!

Het moment is meer dan ooit aangebroken om het milieu en onze planeet te beschermen, en waardoor ecologische aankooppistes zich opdringen. En dat is nu precies wat we aanmoedigen met het Ticket EcoCheque. Veel meer dan een extralegaal voordeel, stelt de ecocheque de mogelijkheid voor om te investeren in ecologische kwaliteitsproducten. Een mooi gebaar ter bescherming van het milieu dat bijdraagt tot de Belgische economie.

Je kunt je ecocheques dagelijks gebruiken bij handelaars in je buurt!

Kom een bezoekje brengen!

02 juni

02.06 | Docks Bruxsel | Brussel

Boulevard Lambermont 1
1000 Brussel

Van 10u tot 18u

Zij aanvaarden je Ticket EcoCheque
02.06 | Docks Bruxsel | Brussel
09 juni

09.06 | Waasland Shopping Center | Sint-Niklaas

Kapelstraat 100
9100 Sint-Niklaas

Van 10u tot 20u

Zij aanvaarden je Ticket EcoCheque
09.06 | Waasland Shopping Center | Sint-Niklaas
16 juni

17.06 | Les Grands Prés | Bergen

Pl. des Grands Prés 1
7000 Bergen

Van 10u tot 20u

Zij aanvaarden je Ticket EcoCheque
17.06 | Les Grands Prés | Bergen
23 juni

23.06 | K in Kortrijk | Kortrijk

Steenpoort 2
8500 Kortrijk

Van 10u tot 19u

Zij aanvaarden je Ticket EcoCheque
23.06 | K in Kortrijk | Kortrijk

ONZE ANDERE DATUMS :

Woensdag 13 juni : Decathlon Evere
Vrijdag 15 juni : Hyper Carrefour Herstal
Woensdag 20 juni : Hyper Carrefour Marche en Famenne
Vrijdag 22 juni : Hyper Carrefour Burcht

Denk je dat het mogelijk is om in je dagelijkse behoeften te voorzien enkel en alleen met ecocheques?

Twee dagen lang, hebben we Mathieu M. gevraagd om te leven in een ecologische omgeving.

De uitdaging? Zijn dagelijks leven invullen met enkel en alleen Ticket EcoCheque.

Slaagt hij erin? Het antwoord zie je hier!

Te winnen geschenken!

Kom naar de ecotruck en neem deel aan onze grote wedstrijd! Talrijke geschenken liggen op je te wachten

Ook zin om terug te keren naar natuurlijke, streek- en bioproducten? Ontdek de Biobox van Wallomade. Met of zonder abonnement, selecteren we voor jou verse en gezonde producten bij gepassioneerde Belgische producenten. Kies je box en betaal online met je elektronische Ticket EcoCheque®. Wij leveren aan huis.

Te winnen:  cadeaucheques van € 20

Website: http://www.wallomade.com

Frosch is uiterst efficiënt en biedt je een uitgebreid gamma met alternatieve producten voor huisonderhoud, alles biologisch afbreekbaar. Niets wordt aan het toeval overgelaten en voor elk product is er een ecologische aanpak.
Frosch kreeg de meeste ecocertificeringen in Europa, waaronder het Ecolabel. Deze labels staan garant voor kwalitatieve, efficiënte en ecologische producten. Meer informatie

In haar strijd tegen zeezwerfvuil gebruikt Frosch reeds gebruikte materialen om nieuwe flessen te maken. Voor flessen in PET, wordt het gebruikte plastiek voor 100% gerecycleerd en is het 100% recycleerbaar.

Te winnen:  Anti-kalk, vaatwastabletten, vaatwasproducten, vloeibaar Aloe Verawasmiddel, Frosh knuffeldier.

Website: http://www.frosch.be

FOX & Cie is een onderneming met 17 gespecialiseerde winkels die kwaliteitsproducten aanbieden inclusief een persoonlijke en vriendelijke aanpak.
Spelen is een essentieel voor de ontwikkeling van het kind. Na een strenge selectie en met respect voor onze waarden, bieden wij je een gamma van bordspelen en speelgoed aan om kinderen te helpen groeien, ontwikkelen, creëren, de wereld ontdekken, angsten overwinnen, plezier beleven... Meer informatie

Treed binnen in een van de 17 FOX & Cie-winkels, laat u verrassen en ontdek een breed gamma aan producten voor de allerkleinsten. Van kraamcadeaus tot educatieve digitale spelletjes, gezelschapsspelen en constructiespeelgoed maar ook speelgoed dat de creativiteit stimuleert of de motorische vaardigheden helpt ontwikkelen, mooi houten speelgoed, stoffen speelgoed, ... kortom speelgoed voor het leven!

Te winnen:  Mölkky, Kubb, Balance Bike Toile Scratch, Brio Coaster Set, Haba Tambuzi, Haba Attrap Trésor

Website: http://foxetcompagnie.be

Het beste ter wereld bieden, voor een betere wereld. Sinds 1990, stelt Nature & Découvertes een aanbod voor met kwalitatieve, inspirerende, vernieuwende en geëngageerde producten en diensten, die de schatten van de natuur eert en iedereen uitnodigt om op een verantwoorde manier te handelen voor een betere wereld. Haar stichting ijvert voor biodiversiteit.
Het merk is aanwezig in Europa met 94 winkels en een omzetcijfer van 205 miljoen euro in 2017.

Te winnen:  Zonne-energielamp, Roze flamingo zonnelamp, Luciole Zonnelantaarn, Zonne-oplader; Green Mix; Gojibessen; Essentiële oliën; thee, infusies en andere geschenkdoosjes…

Website: http://www.natureetdecouvertes.com

Light Gallery is ontstaan uit de Massive winkels met een expertise in verlichting die al dateert van 1926. In de loop der jaren groeide Massive uit tot een multinational met vestigingen in heel Europa, en werd een toonaangevend merk in de verlichtingsindustrie. In 2006, werd Massive deel van de Philips groep die in 2010 het winkelconcept een nieuwe naam gaf: Light Gallery was geboren. Met haar nieuwe concept streeft Light Gallery ernaar klanten nog beter te adviseren en te inspireren. Verder wordt het innovatieve karakter nog meer benadrukt met een assortiment volgens de nieuwste trends in verlichting en de lancering van nieuwe Philips technologieën.

Te winnen:  Aankoopbonnen van €200

Website: http://www.lightgallery.com

De step, elektrisch of niet, is een vervoersmiddel dat zowel handig, ecologisch, goed voor de gezondheid als economisch is. Bovendien is het een van de snelste transportmiddelen binnen de stad. Je bereikt je bestemming zonder je af te vragen waar je je step vastmaakt of parkeert; je rijdt gewoon naar binnen, tot in het kantoor. Praktisch, want onze steps zijn plooibaar en nemen zeer weinig plaats in. Ecologisch, want je verbruikt enkel spierkracht of een heel klein beetje elektriciteit in het geval van de e-step. En gezond, want menig dokter of fysiotherapeut bevestig dat de stepbeweging weinig belastend is voor spieren en gewrichten maar toch een continue lichte inspanning vraagt. En tenslotte economisch: de ratio snelheid/kost van je verplaatsing is de beste van alle vervoersmiddelen. Meer informatie

Micro is het originele Zwitserse merk dat de vouwstep eind de jaren ’90 uitvond. Vele malen gekopieerd, maar nooit geëvenaard in kwaliteit en dienst na verkoop. Micro blijft dé trendsetter in de stepwereld.
Alle steps zijn te koop op www.micro-mobility.be en te bezichtigen in onze showroom in Tervuren: Melijndreef 13, 3080 Tervuren.

Te winnen:  een elektrische step

Website: http://www.micro-mobility.be

Met SodaStream maak je kraantjeswater bruisend in slechts enkele seconden. Het zorgt voor gemak, want je hoeft niet meer met de vele plastic flessen te sleuren en hebt je favoriete drankje altijd in huis. Dit drankje maak je bovendien zelf en dat is erg leuk. Met SodaStream voorkom je bovendien dat de vele plastic flesjes in de natuur belanden. Met 1 CO2-cilinder die bij een toestel hoort maak je ongeveer 60l bruisend water en met één toestel wordt per houshouden gemiddeld tot 2000 flesjes per jaar bespaard.

Te winnen:  Sodastream

Website: http://www.sodastream.be

Als wereldleider van Kleine Huishoudapparaten is de Groep SEB vandaag aanwezig in 150 landen. Hij heeft een sterke positie veroverd op de verschillende continenten dankzij een breed en gediversifieerd productenaanbod, gevaloriseerd door een uitzonderlijke merkenportefeuille. Meer informatie

Rowenta is een merk van de groep SEB. Ze stelt consumenten hoogwaardige kwalitetsproducten voor die perfecte resultaten garanderen. Haar missie is om dagelijkse welzijn. Haar missie is om gebruikers een dagelijks welzijn te bieden dankzij intelligente oplossingen in stofzuigers, (stoom)strijkijzers, haardrogers en epilators.

Te winnen:  Rowenta stofzuigers

Website: http://www.seb.be

Chez Decathlon Belgique, nous sommes 3600 collaborateurs à vivre au quotidien notre sens commun qui est de rendre accessibles au plus grand nombre le plaisir et les bienfaits du sport.
Chez Decathlon, nous plaçons aussi l’innovation au coeur de nos activités : de la recherche à la vente, en passant par la conception, le design et la production, tout cela dans le but de concevoir des produits techniques, toujours aux prix les plus bas possible. Meer informatie

Non content de cela, Decathlon a inscrit dans sa Vision 2026 "Protect your playground", se fixant des objectifs écologiques ambitieux. En parallèle, nous promouvons un maximum la mobilité durable à travers une offre étendue en termes de vélo urbains, tout chemin et autres.

Te winnen:  Vélo pliant Tilt 500

Website: http://www.decathlon.be

De Plantrekkers organiseren Doe het Zelf-workshops in heel België: van boren tot elektriciteit over betegelen, schilderen, loodgieterij en zelfs meubels maken. Doel van die workshops: iedereen z’n plan leren trekken wanneer het om klussen in huis gaat.

Website: http://lesdebrouillardes.be

PEFC is een label dat u op hout- en papierproducten vindt. Het toont aan dat het product zijn herkomst heeft in verantwoord en duurzaam beheerde bossen. Concreet betekent dit een bosbeheer dat tegelijk economisch leefbaar, milieuvriendelijk en sociaal gunstig is. Met meer dan 300 miljoen hectare gecertificeerde oppervlakte wereldwijd, waarvan 300.000 in België, is PEFC het grootste boscertificatiesysteem ter wereld.

Te winnen:  zout- en pepervaatje van Peugeot in hout (PEFC-gecertifieerd)

Website: http://www.pefc.be

Je komt alles te weten over de ecocheques

We hebben jullie nodig!

Om beter aan uw verwachtingen te voldoen, willen we uw consumptiegewoontes beter begrijpen.
Kunt u daarom deze paar vragen beantwoorden? Dit duurt maar een paar minuutjes? BEDANKT!

Ik wil antwoorden

Ken je de Ticket EcoCheque-website?

Je vindt er alle info m.b.t. Ticket EcoCheque!

► Opzoeken van handelaaars die de ecocheques aanvaarden, lijst met aan te kopen producten, ecotips, aankoopideeën, interviews, goede plannen en promocouponnen

Ik ga er heen

Met de medewerking van: