Edenred, bevoorrechte partner van openbare instellingen

Edenred helpt gemeenten en openbare instellingen bij het uitwerken en beheren van oplossingen. Zo kunnen federale, gewestelijke en gemeentelijke instanties openbare middelen voor specifieke doeleinden (voeding, onderwijs, gezondheidszorg, persoonlijke assistentie) aan hun burgers toekennen. De beveiligde oplossingen van Edenred (cheques of digitale platforms) staan garant voor een doordacht beheer en traceerbare fondsen.

Ticket S

Discrete en valoriserende sociale hulp voor personen die een onzeker bestaan leiden (kandidaat-vluchtelingen, werklozen, leefloners,…). Ticket S wordt gefinancierd door instellingen en kan gebruikt worden voor het aankopen van voedsel of kleding. Ticket S wordt aanvaard in 10.000 verkooppunten en is de sleutel tot een autonoom bestaan.

Meer weten

Ticket à la Carte

Edenred stelt globale, technische oplossingen voor om een sociaal beleid te ontwikkelen binnen uw bedrijf en om specifieke hulp te bieden. (PWA-cheques, Taxicheques, Opleidingscheques, Wijk-Werk cheques...)

Meer weten

Belangrijk advies van Claeys & Engels

Ontdek de sociale en fiscale aspecten van de belangrijkste voordelen voor het personeel. Een goudmijn aan informatie die up-to-date wordt gehouden door het gespecialiseerd bureau Claeys & Engels.

logo claeys&engels Bekijk alle adviezen